Lägenheter

På området finns totalt 31 bostadshus med 156 lägenheter i sex olika storlekar. De största husen har åtta lägenheter och de minsta har två lägenheter (parhus).

I månadsavgifterna, ingår vatten, värme och bredband. Hushållselen ingår inte, utan varje medlem får själv teckna elabonnemang med valfri leverantör.

Föreningen har en gemensam försäkring som täcker de delar som är föreningens ansvar, men alla medlemmar bör teckna en egen hemförsäkring för sitt boende. Det är inte nödvändigt att teckna ett s.k. bostadsrättstillägg till sin hemförsäkring.

Till alla lägenheter finns det lägenhetsförråd på 7,5 till 12 kvm. Förråden finns i kvartershusen och garagebyggnaderna.

Inom området finns det fem kvartershus och i varje hus finns det modernt utrustade tvättstugor.

För föreningens bilburna medlemmar finns det såväl garage som motorvärmarplatser att hyra. Kö till parkeringarna och uthyrningen sköts av Riksbyggen.

Föreningen har en stor och fullt utrustad kvarterslokal som boende kan hyra för en billig penning för fester av olika slag. Föreningen har även en styrketräningslokal, en bastu med relax, ett hobbyrum, en målerilokal samt ett övernattningsrum som boende kan hyra.

2 rum och kök - 63m²

2 rum och kök - 63m²

PDF
3 rum och kök - 76m²

3 rum och kök - 76m²

PDF
4 rum och kök - 91m²

4 rum och kök - 91m²

PDF
4 rum och kök - 106m²

4 rum och kök - 106m²

PDF
4 rum och kök - 119m²

4 rum och kök - 119m²

PDF
5 rum och kök - 120m²

5 rum och kök - 120m²

PDF